11:57 am

Tivoli – look of the day

Tivoli – look of the day

I går var for mig en dag i kærlighedens tegn og det blev fejret med en tur i Tivoli med turpas, en dejlig middag på Sticks’N’Sushi på toppen af Tivoli, en tur i biffen og se “Midnight in Paris” og drikke en cooktail kaldet Florist på Salon 39. Virkelig fantastisk dag/aften som jeg aldrig glemmer. Som I også kan se på billederne er jeg så glad at jeg slet ikke kan pose :)

Jeg har fået en ny Black Lily taske som er fantatsisk pæn og meget rummelig. Den er meget klassisk og passer til alt, så den kommer I til at se meget mere til. Bustier kjolen er vintage og langtids lånt af min søster som bor i NYC. Den hvide bluse  og blazeren er fra H&M. Skoene er som sagt købt for en 20’er på Blågårdsgade loppemarked og er mine nye ynglings. På billede 1 har jeg en Topshop frynse strik udover sættet.

Yesterday was for me a day dedicated to LOVE and it was celebrated with a trip to Tivoli with trip pas, a lovely dinner at SticksnSushi on top of the Tivoli hotel, to the movies and watch “Midnight in Paris” and drink a cooktail Florist at Salon 39. Really great day / evening and you can also see in the pictures that I am so happy that I couldn’t even pose  probably:)

I got a new Black Lily Bag which is fantastic  nice and has lots of space. It fits everything, so you will definitely see it more often on me. The bustier dress is vintage and a long term borrowed item from my sister who lives in NYC now. The white blouse and blazer is from H&M. The shoes are, as said before bought for 20 kr at Blågårdsgade flea market and is my new favorite. In picture 1, I am wearing a Topshop fringe knit.

Share: