9:07 pm

Sunday look / NEW phone

Jeg har haft en meget produktivt dag hvor jeg har svaret på en masse mail og ordnet en masse praktiske gøremål. Jeg arbejder på mit næste projekt som er et vintage modeshow som jeg skal style sammen med Esben Weile Kjær. Det er på lørdag i samarbejde med Rita Blåe’s loppemarkeder & Røde Kors. Det starter kl. 16 hvor man kan gøre sig en masse gode loppefund. kl. 20.00 starter modeshowet. Jeg håber I har lyst til at komme til dette hyggelige event. Det er fri entre og alle er velkommen!

Billederne her er fra i Søndags hvor jeg var på Rub á dub og høre Pharfar. Jeg har mine nye Five Units jeans på, MTWTFSS t-shirt, H&M lang blazer & Dr. Martens. Dejligt behageligt outfit. Jeg står med mine nye Samsung Galaxy Note telefon som jeg har fået i gave. Den er super sej, men jeg skal lige lærer den at kende.

X

I’ve had a very productive day where I have answered a lot of mails and arranged a lot of practical tasks. I’m working on my next project which is a vintage fashion show, which I’m styling together with Weile Esben Kjær. It is on Saturday in collaboration with Rita’s blue flea markets & the Red Cross. It starts at 4 pm where you can make great bargains. At 8pm the fashion show start. I hope that you will like to join this cozy event. It is free admission and everyone is welcome!

The pictures are from Sunday where I was at club Rub a dub and hear Pharfar. I am wearing my new Five Units jeans, MTWTFSS t-shirt, H&M long blazer & Dr Martens. Lovely comfortable outfit. I stand with my new Samsung phone Galaxy Note phone which is a present. It is super cool, but I’m just about to get to know it. 

Share: